Konu

Yaşlı Robert D. Hales

Yaşlı Robert D. Hales, İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi Oniki Havariler Kurulu üyesi olarak 2 Nisan 1994’te desteklenmiştir.

Yaşlı Hales, Genel Otorite olarak hizmet çağrısını 4 Nisan 1975’de almıştır. Oniki Havariler Kurulu Asistanı olarak ve sonrasında Yetmişler Birinci Kurulu üyesi olarak hizmet etmiştir. Kilisenin Yönetici Gözetmeni olarak Nisan 1985’ten Oniki Havariler Kuruluna çağrılana kadar hizmet etmiştir.

Genel Otorite olarak çağrılmadan önce beş yıl boyunca Yöresel Temsilcilik yaptı. Dal başkanı, gözetmen, yüksek meclis üyesi ve kazık başkanı danışmanı olarak hizmet etti. 1970’lerin sonunda İngiltere Londra Misyonu başkanı olarak ve Pazar Okulu genel başkanlığı birinci danışmanı olarak hizmet etti.

Tam zamanlı kilise hizmetine çağrılmadan önce, Yaşlı Hales üç büyük ulusal şirkette yönetici pozisyonlarında bulunduğu seçkin bir işletme kariyerine sahipti.

Yaşlı Hales, New York City’de doğdu. Utah Üniversitesi mezunudur ve işletme yüksek lisans derecesini Harvard Üniversitesi’nden almıştır. Birleşik Devletler Hava Kuvvetlerinde avcı uçağı pilotu olarak hizmet etmiştir.

Mary Crandall ile evlidir ve iki oğulları vardır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.