Konu

Yaşlı L. Tom Perry

İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi Oniki Havariler Kurulu’nun üyesi Yaşlı L. Tom Perry şu anki Kilise pozisyonuna 6 Nisan 1974’te, 1972’den beri Onikiler Asistanı olarak hizmet ettiği görevinden sonra çağrılmıştır.

Yaşlı Perry, Kilise hizmetine Kuzey Eyaletleri’ndeki misyonuyla, Pasifik’te Deniz Piyadeleri’nde iki yıl hizmet ettikten sonra 1942 yılında başlamıştır. Sonraki Kilise vazifeleri şunlardır: Lewiston, Idaho gözetmen birliği danışmanlığı, Sacramento, California kazık başkanlığı danışmanlığı, New York Kazık yüksek meclisi üyeliği ve Boston Kazık başkanlığıdır.
 

5 Ağustos 1922’de Leslie Thomas ve Nora Sonne Perry’nin oğlu olarak Utah-Logan’da dünyaya gelmiştir. Lisans derecesini finans alanında, Utah Eyalet Üniversitesi’nden 1949 yılında ve yüksek lisans derecesini de oradan almıştır. Profesyonel kariyeri Idaho, Kaliforniya, New York ve Massachusetts’te perakende işinde başkan yardımcılığı ve haznedar olarak geçmiştir.

18 Haziran 1947’de Utah-Hyde Park’ta Virginia Lee ile Logan Tapınağı’nda evlenmiştir. Virginia Lee 14 Aralık 1974’te vefat etmiştir. İki kız ve bir oğlan çocukları vardır.

Barbara Taylor Dayton ile 28 Nisan 1976’da Salt Lake Tapınağı’nda evlenmiştir.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.