Konu

İlköğretim Başkanlığı

Kilise’nin çocuklaraöğretmek için, İlköğretim adı verilen ve 1878’te kurulmuş kapsamlı bir programı vardır. Amacı çocuklara İsa Mesih’in sevindirici haberini öğretmek ve onların bunun ilkelerine nasıl uyulacağını öğrenmelerinde yardımcı olmaktır.

Bu program, 3 ve 11 yaş arası tüm çocuklar içindir ve her Pazar günü ebeveynlerinin haftalık toplantılarına iştiraki esnasında iki saat sürer. {nb}Şu anda tüm dünyada bir milyondan fazla çocuk İlköğretim’e katılmaktadır.

2010 yılının Nisan ayında Kızkardeş Rosemary M. Wixomİsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi İlköğretimi’nin genel başkanı olarak çağrılmıştır. Ayrıca, Kızkardeş Jean A. Stevensve Kızkardeş Cheryl A. Esplinde onun birinci ve ikinci danışmanları olarak hizmet etmeye çağrılmışlardır.

Hizmete çağrılmalarının ardından yapılan basın konferansında Kızkardeş Wixom “çocuklara (Tanrı’nın çocuklarına) hizmet etme fırsatına sahip olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz” demiştir. Ve şöyle eklemiştir: “Bu çağrı için sadece iki koşul var: Rab’bi sevmek ve O’nun çocuklarını sevmek. En büyük amacımız çocukların kim olduklarını ve sevildiklerini bilmeleridir.”

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.