Konu

Çadır Kazığı Başkanı

Bir çadır kazığı başkanı bir piskoposluk bölgesine benzer coğrafi bir altbölüm olan çadır kazığının ücretsiz lideridir. Bir çadır kazığı başkanı bu mevkide gönüllü olarak hizmet etmesi istenmiş bir erkektir. Mahalleleradı verilen münferit cemaatlerden oluşan tanımlanmış bir coğrafi alanda Kilise programlarını idare eder ve çadır kazığının üyelerine İsa Mesih’itakip etme çabalarında yardımcı olmaktan sorumludur. Ayrıca gözetmenlerin ve mahalle liderlerinin etkinliklerini denetler ve gerektiğinde onlara tavsiyelerde bulunur.

Bir çadır kazığı başkanına iki danışman ve yüksek meclisadı verilen 12 erkekten oluşan bir grup yardım eder. Bu liderler çadır kazıklarındaki üyeler hakkında kararlar alma konusunda önemli ölçüde yerel özerkliğe sahiptirler. Bir çadır kazığı başkanı genelde yaklaşık dokuz yıl hizmet eder.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.