Konu

Yaşlı Quentin L. Cook

Yaşlı Quentin L. Cook, 6 Ekim 2007’de İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi Oniki Havariler Kurulu üyesi olarak desteklenmiştir. Nisan 1996’da bir Genel Otorite olarak hizmete çağrıldıktan sonra İkinci Kurulda, Birinci Kurulda ve Yetmişler Başkanlığı’nda hizmet etmiştir.

Yetmişler kurulu üyesi olarak, Filipinler Alan Başkanlığı’nda, Pasifik Adaları ve Kuzey Amerika Kuzeybatı Alanları başkanı olarak ve Misyon Departmanı’nın Yönetici Direktörü olarak hizmet etmiştir.

Kilise’de bir Genel Otorite olarak hizmete çağrıldığı zaman, Sutter Health System’da başkan yardımcısıydı. Daha önceden, Kaliforniya’da bir sağlık hizmetleri sisteminde başkan ve genel müdürdü. Bunun öncesinde, işletme avukatı ve San Francisco Bay Area’daki hukuk firmalarından birinde yönetici ortaktı. Birçok kar amaçlı ve kar amacı gütmeyen kuruluşlarda yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etmiştir.

Kilise’de gözetmen, kazık başkanı ve San Francisco California Kazığı danışmanı, Yöresel Temsilci ve Kuzey Amerika Batı Alanı’nda Alan Otoritesi olarak hizmet etmiştir. Genç bir adamken, Britanya Misyonu’nda bir görevli idi.

Logan, Utah’ın yerlisidir, lisans derecesini Utah Eyalet Üniversitesi politika biliminden, hukuk doktorasını Stanford Üniversitesi’nden almıştır.

30 Kasım 1962’de Mary Gaddie ile evlenmiştir. Beraber üç çocukları vardır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.