Haber Bülteni

Piyano Adamları

Klasik, pop, caz müziği, film temalarını, akrobasiyi, komediyi kaynaştırıp bütün bunları Bobbie McFerrin'le bir araya getirdiğinizde ortaya ne çıkar?  "Piyano Adamları!"

Piyano Adamları aslına bakılırsa dört kişiden oluşan tam anlamıyla hayret verici bir ekiptir. Onlar Amerika, Utah'dan gelmektedirler ve müzik dünyasına farklı bir enerji getirmektedirler. Onların yaptığı, müzik anlayışına saf yaratıcı bir deha getirmek olmuştur ve YouTube dünyasında fırtına estirmiştir. John Schmidt piyanist/ besteci ve Steven Sharp Nelson çello'nun harika çocuğu/ besteci olan yeteneklerdir. Diğer harika iki adam ise görüntü yapımcısı/video grafikçisi Paul Anderson ve müzik yapımcısı/besteci Al van der Beek'dir.     

Piyano Adamları, 14 Nisan Cuma günü İstanbul'da izleyicilerle dolup taşmış olan Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bir gösteri hazırladılar. İstanbul LDS Dalı'nın bir kaç üyesi arkadaşları ile birlikte konserden hemen önce bu efsane dörtlü ile sahne arkasında buluşma imkanına sahip oldular. Onlar kendileri ile karşılaşmaya gelen kişilere gösterdikleri gerçek arkadaşlıklarıyla ve cömertlikleriyle çok candan davrandılar ve imzalar verdiler ve grupla resimler çektirdiler. Grup 14 kişiydi!       

Orada konserde bulunan arkadaşlar arasında hem Ankara hem de İstanbul Dalları’ndan gelen Kilise üyeleri ve onların üye olmayan arkadaşları ve komşu Bulgaristan'dan otobüsle 10 saat yolculuk yaparak gelen iki genç yetişkin vardı.

Grup, kendilerinin imzası olan parçalardan birini, dördünün her birinin piyano başına toplanıp telleri çekerek tuşları çalarak ve piyanonun etrafında dönmeye devam ederek gerçekleştirdiler. Konser çok beğenilmiş bir şekilde, ayakta yapılan büyük bir alkış yağmuru ile bitti. 

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.