Haber Bülteni

BYU Yönetici-MBA Programı’ndaki Öğrencilerin Hindistan ve Orta Doğu Ziyaretleri

Brigham Young Üniversitesi (BYU) 1875 yılında kurulmuştur ve 33.000 öğrenci sayısı ile Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük özel üniversitedir. Marriott İşletme Fakültesi’nin yaklaşık 150 öğretim üyesi ve 3.000 öğrencisi bulunmaktadır. Marriott Fakültesi her yıl ABD’deki MBA programları içinde ilk 25’te, işletme lisans programları içinde ilk 15’te ve muhasebe programları içinde ise ilk 5’te yer almaktadır. Daha fazla bilgi için işletme fakültesinin web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://marriottschool.byu.edu.

Dr. Bruce Money, Yönetici-MBA programı fakülte direktörü, bölüm başkanı ve marketing ve uluslararası işletmecilik profesörüdür. Yönetici-MBA öğrencilerinin yaş ortalaması 38’dir, farklı sektörlerdeki çeşitli işlerde tam zamanlı çalışmaktadırlar, ortalama 11-12 yıllık tam zamanlı iş deneyimleri vardır; derslere hafta içinde akşamları ya da hafta sonları katılmaktadırlar. Öğrencilerin üçte ikisinden fazlası iki dil bilir ve çoğu yurt dışında yaşamıştır.

Mayıs 2014’teki Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye’deki iki haftalık gezinin amacı öğrencilerin kültürel, rekabete dayalı, işlevsel ve stratejik zorlukları ve yurt dışında iş yapma olanaklarını anlamalarına yardımcı olmaktı. Öğrenciler dünyanın bu bölgelerindeki uluslararası işletme ve yönetimin birçok yönünü doğrudan öğrendiler ve bölge genelinde çeşitli şirketleri ziyaret ettiler. Hindistan ve Orta Doğu gezisi öğrencilerin iki yıllık Yönetici-MBA programlarının doruk noktası oldu ve dönüşlerinde son sınıf oturumunu yurtdışında yaptıkları iki haftalık geziden edindikleri bilgi ve sezgileri paylaşarak geçirdiler.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.