Konu

Aile Ev Akşamı

 

Kilise Liderliği tarafından oluşturulmuş aile ev akşamı programı 1915’den beri Son Zaman Azizi anne babaları aile ilişkilerini kurmak ve güçlendirmek için teşvik etmektedir. Günümüzde “aile ev akşamları” genelde pazartesi akşamları haftalık olarak yapılmaktadır.

  • Tipik bir aile ev akşamı dua ile başlar ve dua ile biter ve genelde şarkı söylemeyi, kutsal yazıları okumayı, dinle ilgili ya da faydalı bir konu üzerine olan kısa bir dersi ve hafif yiyecekleri içerir. Veya ders yerine aile bir hizmet projesine katılabilir ya da bir faaliyete beraber katılabilirler. Aile ev akşamları bütün aile üyelerinin katılımını sağlamak içindir.
  • Kilise, her inançtan gelen ailelere beraber geçirilen bu haftalık zaman planlamalarında ve uygulamalarında yardımcı olması için aile ev akşamı ile ilgili materyaller, ders özetleri ve tavsiyeler sağlamaktadır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.