Konu

Tsunami Yardımı

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6215-1-3213-1,00.html

  • İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi Aralık 2004’te Endonezya, Tayland ve Sri Lanka’daki tsunamiden zarar gören bölgelere derhal insani yardım sağlamıştır. Islamic Relief Worldwide ile işbirliği yaparak, Kilise Birleşik Devletler’den zarar gören bölgelere gıda ve acil yardım malzemeleri yollamıştır.
  • Kilise uzun vadeli yardım projeleriyle bölgeye destek vermeye devam etmektedir. Evler, okullar, tıbbi tesisler ve camiler, yerel hükümetler ve şirketlerin desteğiyle yeniden inşa edilmiştir.
  • Bazı bölgelerde, Kilise liderleri, görevliler ve Kilise üyeleri bireylerin geçim kaynaklarına dönmelerine yardım etmek için çalışmışlardır. Balıkçılar, çiftçiler ve dokumacılara çalışmalarını ve kendileri, aileleri ve topluluklarını geçindirmelerini sağlayacak gerekli araçlar temin edilmiştir.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.