Konu

Tekerlekli Sandalye Dağıtımı

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6213-1-3215-1,00.html

  • İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi engelli insanlara tekerlekli sandalye sağlamak amacıyla ilk olarak 2003 yılında bir tekerlekli sandalye girişimini başlatmıştır. Bu kişiler tekerlekli sandalyeleri olmayınca ulaşım için arkadaşları ve ailelerine bağımlı hale geliyorlar ya da sürünmek zorunda kalıyorlar. {nb}
  • Kilise, devlet başkanı eşlerinin vakıfları dahil olmak üzere yerel kurumlar aracılığıyla tekerlekli sandalyeleri dağıtmaktadır.
  • 2006 yılında 54 ülkede 54.840 tekerlekli sandalye dağıtılmıştır: Amerikan Samoası, Angola, Arjantin, Arnavutluk, Barbados, Botsvana, Brezilya, Bulgaristan, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Endonezya, Ermenistan, Etiyopya, Fiji, Filipinler, Filistin, Gana, Güney Afrika, Hırvatistan, Hindistan, Japonya, Kamboçya, Kenya, Kırgızistan, Kolombiya, Kosta Rika, Lübnan, Malezya, Meksika, Mısır, Mikronezya, Moldova, Mozambik, Myanmar, Nepal, Nijerya, Palau, Panama, Paraguay, Peru, Romanya, Rusya, Samoa, Sırbistan, Sri Lanka, Surinam, Tanzanya, Tayland, Trinidad, Türkiye, Ukrayna, Ürdün, Vietnam ve Zimbabve.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.