Konu

Tarihi Yerler

İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi tarihinin korunması ve paylaşılmasına büyük önem vermektedir. Kilise, tüm inançlardan insanların tarih, inanç ve bağlılık hakkında önemli dersler öğrenebilecekleri birçok tarihi yerinkorumasını üstlenmiştir.

“Kilise tarihçisi ve kayıtçısı Yaşlı Marlin K. Jensen “tarihi yerlerimiz bize Son Zaman Azizlerinin kendi özgü öyküsünü anlatır” demiştir. “Her tarihi yer insanların bizim kim olduğumuzu ve bizim için neyin önemli olduğunu anlamalarına yardım eden tarihsel olarak doğru detaylarla ve etkileyici sergilerle doludur.”

Kilise’nin tüm tarihi yerleri ücretsizdir ve halka açıktır. Bazı tarihi yerler geniştir ve Illinois eyaletindeki Nauvookenti ya da New York eyaletindeki Palmyrakasabası gibi birçok yeri kapsamaktadır. İngiltere’deki Gadfield Elm Şapeliya da Kaliforniya eyaletinin San Diego kentindeki Mormon Taburu Tarihi Alanıgibi sadece bir heykeli ya da küçük bir binayı içeren diğer tarihi yerler küçüktür. Birçok tarihi yer aileler için eğlenceli etkinlikler sunmaktadır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.