Konu

Kilise’deki Çocuklar

Kilise’ninçocukları eğitmek için 1878 yılında kurulmuş ve İlköğretimadı verilen kapsayıcı bir programı vardır. {nb} Amacı çocuklara İsa Mesih’insevindirici haberini öğretmek ve onlara onun ilkelerini yaşamayı öğrenmelerinde yardım etmektir.

Program 3 ve 11 yaş arası tüm çocuklar içindir ve her Pazar günü ebeveynler haftalık toplantılarına katıldığı esnada iki saat sürer. {nb} Şu an tüm dünyada bir milyondan fazla çocuk İlköğretime devam etmektedir.

İlköğretim iki bölümden oluşur: — “Paylaşma zamanı ve bireysel sınıf öğretimi.{nb} Paylaşma zamanı çocukların etkinliklere katılmalarına ve sevindirici haber ilkelerini öğreten şarkıları öğrenmelerine ve söylemelerine olanak tanır.

Ayrıca, çocuklar, onlara birbirleriyle etkileşime geçme ve fiziksel, yaratıcı, kültürel ve hizmet etkinlikleriyle iyi biçimde eğlenme fırsatları sağlayan, düzenli olarak düzenlenen “etkinlik günlerine” katılırlar. Etkinlik günleri çocuklara Pazar İlköğretimi sırasında ve evlerinde öğretilen ilkeleri eyleme geçirme fırsatı verir.

8 ve 11 yaş arası çocuklar Tanrı’ya İmankılavuzlarında, onların sevindirici haber ilkelerini yaşamalarına, tanıklıklar geliştirmelerine ve arkadaşlıklar kurmalarına yardım eden kişisel amaçları belirlerler. Bu ayrıca onların 12 yaşına geldiklerinde Genç Beyler ve Genç Hanımlar programlarına girmeye hazırlanmalarına yardım eder.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.