Konu

Genç Hanımlar Başkanlığı

Genç Hanımlar organizasyonu, ebeveynlere ve rahiplik liderlerine, her genç kızın kutsal anlaşmaları yapıp tutmalarına ve tapınak kutsal törenlerini almaya layık olmaya hazırlamalarında destek verir. Bu organizasyon her genç kızın Pazar öğretimi, (Ortak Paylaşım ve kamp gibi) hafta içi etkinlikleri ve Kişisel İlerleme programı yoluyla büyümesini ve gelişmesini destekler.

Genç Hanımlar genel başkanlığı bir başkan ve iki danışmandan oluşur. Tüm dünyadaki yerel Kilise liderleriyle ve üyeleriyle bir araya gelmek ve Kilise’nin genç kızlarının güçlendirilmesine yardım etmek için sık sık seyahat ederler.

Kızkardeş Elaine S. Daltonşu an Genç Hanımlar Genel başkanı olarak hizmet vermektedir. Danışmanları Kızkardeş Mary N. Cookve Kızkardeş Ann M. Dibb’dir. 2008 yılının Nisan ayından bu yana hizmet vermektedirler.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.