Konu

Atmit

  • Yüzyıllardan beri var olan bir tarifle yapılan Etiyopya’ya özgü bir yulaf peltesi karışımı olan Atmit, yulaf unu, süt tozu, şeker, tuz ve vitamin ve mineral ilavelerinin besleyici bir karışımıdır. Brigham Young Üniversitesi’nin beslenme uzmanları tarafından onaylanmış olan bu karışım tam tahılları ve kalın unla yapılan yiyecekleri sindiremeyecek derecede yetersiz beslenmiş çocuklara ve yaşlılara çare olmaktadır.
  • 2003 yılında Kilise ilk Atmit sevkiyatını 12 milyon çocuğun karşı karşıya olduğu açlık sıkıntısını hafifletmeye yardımcı olmak amacıyla Etiyopya’ya yollamıştır. İlk sevkiyat 36 tondan fazla miktarda karışım içermekteydi.
  • Atmit, Salt Lake City’deki Welfare Square’de üretilmeye devam etmektedir ve dünyanın çeşitli yerlerinde açlık çeken insanlara dağıtılmaktadır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.