Konu

Ataerkil Kutsamaları

Ataerkil kutsamaları Kilise’nin layık üyelerine verilir ve Tanrı’dan gelen kişisel öğütleri içerir. Bir ataerkil kutsamasının bir kişiye yaşamı boyunca rehberlik etmeye yardım eden bir yol haritası olması amaçlanır. Ataerkil kutsaması almak için bir yaş sınırlaması yoktur ama alanların onun anlamını anlayabilecek yeterli yaşta ve olgunlukta olmaları gerekir.

Bir ataerkil kutsaması Kilise liderleri tarafından bu tür kutsamaları vermesi için çağrılmışbir kişi olan atatarafından verilir. Ata, ellerini kutsamayı alan kişinin başı üzerine koyar ve ilahi vahiyyoluyla aldığı sözleri söyler. Kutsamanın sözleri kağıda geçirilir ve böylece kutsamayı alan kişi hayatı boyunca okuyabileceği kutsamanın yazılı bir kopyasına sahip olabilir. Ayrıca Kilise de kutsamanın bir kopyasınıkaybolma ihtimaline karşı saklar.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.