Haber Bülteni

BYU Oda Orkestrası Türk halkına klasik müziğin güzelliğini sunacak

Önümüzdeki mayıs ayında, Brigham Young Üniversitesi Oda Orkestrası Macaristan ve Türkiye’yi içeren bir Doğu Avrupa konser turuna çıkacak. “Güzel müzik ve aile dostu atmosfer” onların konserlerini tanımlamak için sık sık kullanılan tabirlerdir.

 

 

Turnenin Türkiye ayağı Ankara ve İstanbul’u içeriyor. Ankara’daki konser Bilkent Üniversitesi Müzik Okulu’nun desteğiyle organize ediliyor ve 20 Mayıs salı günü akşamı saat 8’de Bilkent Üniversitesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek. İstanbul’daki konser İstanbul Teknik Üniversitesi Müzik İleri Araştırmalar Merkezi’nin desteğiyle organize ediliyor. İstanbul konseri Müzik İleri Araştırmalar Merkezi kampüsünde bulunan Mustafa Kemal Konser Salonu’nda 22 Mayıs perşembe akşamı saat 8’de gerçekleşecek. Orkestra hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu Facebook sayfasını ziyaret edin:

http://chamberorchestra.byu.edu/

www.facebook.com/BYUChamberOrchestra.

 

 

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.