Konu

Başkan Boyd K. Packer

Başkan Boyd K. Packer, 3 Şubat 2008 tarihinde İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi Oniki Havariler Kurulu başkanı olarak bu göreve tayin edilmiştir. Öncesinde, 5 Haziran 1994 tarihinden başlayarak Oniki Havariler Başkan Vekilliği yapmıştır. Başkan Vekili olmadan önce Havari makamına 9 Nisan 1970 tarihinde atanmış ve o tarihten itibaren Oniki Havariler Kurulu üyesi olarak hizmet etmiştir. Daha önce yaklaşık dokuz yıl boyunca Oniki Havariler Kurulu Asistanı olarak hizmet etmiştir.

Mesleği eğitimciliktir; kariyerinde Kilise’nin sevindirici haber okulu ve din enstitüleri süpervizörlüğü ve Brigham Young Üniversitesi İdari Konsey üyeliği hizmeti de bulunur.

Weber Yüksek Okulu’nda okumuş ve sonradan lisans ve yüksek lisans derecelerini Utah Eyalet Üniversitesi’nden almıştır. Doktora derecesini eğitim yöneticiliği alanında Brigham Young Üniversitesi’nden almıştır.

Başkan Packer 10 Eylül 1924 yılında Brigham City, Utah’da doğmuştur. İkinci Dünya Savaşı esnasında Pasifik cephesinde bombardıman uçağı pilotu olarak hizmet etmiştir.

Başkan Packer, New England Misyonu’nun başkanı olarak hizmet etmiştir. Birçok kitap ve yayınlanmış başka eserlerin yazarıdır. Özellikle kuş resimleri çizen bir ressamdır. Eski adıyla Donna Smith ile evlidir. On tane çocukları vardır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.