Konu

Sevindirici Haber Okulu

Sevindirici Haber Okulu lise öğrencileri için dört yıllık bir dini eğitim programıdır. Tüm inançlardan gençlere açıktır.

Öğrenciler okul yılının tamamını bir kutsal kitabı çalışarak geçirirler: Eski Antlaşma, Yeni Antlaşma, Mormon Kitabı ya da Öğreti ve Antlaşmalar. Bir öğrenci mezun olana kadar bu dört kitabın tümünün çalışmasını tamamlamış olur.

Geniş Son Zaman Azizi nüfusuna sahip topluluklarda, öğrenciler sevindirici haber okuluna normal okul günleri esnasındaki boş vakitlerinde katılırlar. Dünyanın diğer bölgelerinde, öğrenciler okul başlamadan önce ya da okuldan sonra katılırlar. Mesafenin sorun olduğu ya da fazla Son Zaman Azizi gencin olmadığı bazı durumlarda, öğrenciler dört yıllık müfredatı bir ev çalışması programıyla tamamlayabilirler.

Dersler hem tam zamanlı öğretmenler ve hem de gönüllüler tarafından verilmektedir. Dünya çapında yaklaşık 350.000 sevindirici haber okulu öğrencisi vardır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.