Konu

Kızamık Aşısı Kampanyası

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6210–1–3218–1,00.html

  • 2003 yılında İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi 40 ülkede çocuklara kızamık aşısı sağlayacak dünya çapında bir girişimi desteklemek amacıyla üç milyon dolar bağışlamıştır. Kilise; Amerikan Kızıl Haçı, Birleşmiş Milletler Vakfı, Hastalık Kontrolü ve Önleme Merkezleri, Birleşmiş Milletler Çocuk Fonu, Dünya Sağlık Örgütü ve Uluslararası Kızıl Haç Federasyonu ve Kızıl Ay Dernekleriyle çalışmıştır.
  • 2004 yılında Kilise Madagaskar’da bir kızamık aşısı kampanyasına katılmıştır. Bazı Kilise üyeleri kızamık kampanyasına ithafen görev hizmetinde bulunmak için gönüllü olarak zamanlarını ayırmışlardır.
  • 2006 yılı süresince Kilise; Angola, Gana, Kenya, Namibya, Nijerya, Sierra Leone, Svaziland, Uganda ve Zimbabve’de kızamık aşısı kampanyalarına katılmıştır.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.