Konu

Aile Tarihi Merkezleri

FamilySearch126 ülkede 4600 yerel tesise sahiptir ve bu tesislerde herkes soyağacı kayıtlarına ulaşabilir ve aile tarihlerihakkında kişisel yardım alabilir. Bu merkezler Salt Lake City’deki dünyaca ünlü Aile Tarihi Kütüphanesi’ni, Arizona eyaletinin Mesa kenti ve Kaliforniya eyaletinin Los Angeles kenti gibi yerlerdeki bölgesel büyük tesisleri ve genelde Son Zaman Azizi kiliseleri içerisinde yer alan daha küçük merkezleri içermektedir.

Aile tarihi merkezleri ücretsizdir, halka açıktır ve konularına hakim gönüllülerin oluşturduğu çalışma kadrosuna sahiptir. Her tesis hem bu konuda yeni çalışmaya başlamış kişilere hem de deneyimli aile tarihçilerine ataları hakkında bilgi sahibi olmaları için gerekli araçları ve kaynakları sunar.

Bu merkezler abonelik gerektiren soyağacı web sitelerine ücretsiz erişim sağlar. Küçük bir ücrete müşteriler İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi’nin 100’den fazla ülkeden 2,5 milyon mikrofilmi içeren, geniş boyuttaki ve sürekli yenilenen koleksiyonuna erişebilirler.

Ayrıca, Birleşik Devletler’deki bazı kamu kütüphaneleri ve tarihi cemiyetleri de FamilySearch İştirakleri olarak belirlenmişlerdir ve böylece müşteriler bu aynı kaynaklara da ulaşabilmektedirler.

Size en yakın aile tarihi merkezini bulmak için lütfen FamilySearch web sitesiniziyaret edin.

Stil Rehberi Notu:İsa Mesih’in Son Zaman Azizler Kilisesi hakkında bildirimde bulunurken lütfen ilk referansta Kilisenin tam adını kullanın. Kilisenin ismini kullanımda daha fazla bilgi için bizim online stil rehberine gidin. »Stil Rehberi.